Az Évgyőztes - 2016 cím elnyerésének feltételei!

 1. A Hungária Komondor Klub Tenyésztési Tanácsa a kiállítói kedv növelésének elősegítésére, a legsikeresebb egyedek elismerésére és a tenyésztési, kiállítási színvonal emelésének céljából meghirdeti az Évgyőztes 2016. díjat.

 2. Az Évgyőztes 2016. díjat kaphatja korosztályonként ( fiatal és felnőtt) és nemenként az a komondor, amely legtöbb pontot kapja a pályázati kiírásban ismertetett pontozási rendszer alapján. A fiatal korosztályos Évgyőztes 2016. kategóriába csak a fiatal osztályban, a felnőtt korosztályos Évgyőztes 2016. kategóriába csak a növendék, nyílt, champion, veterán osztályban 2016. évben elért eredmények számítanak bele. Ugyanazzal a kutyával lehetséges pályázni mind a két korosztályban, amennyiben az adott kutya 2016. évben rendelkezik az adott korosztályhoz szükséges kiállítási osztályban szerzett eredménnyel. A korosztályokba pályázni külön pályázati lapon, a korosztály megjelölésével lehet.

 3. A pályázáshoz szükséges minimum feltételek a következők: a pályázó komondor tulajdonosa érvényes Hungária Komondor Klub tagsággal rendelkezik, a pályázó komondornak a három fő klubrendezvény (Klubkiállítás, Komondor Fesztivál, Speciális CAC kiállítás) közül kettőn pontot kell szereznie.

 4. Pályázni a 2016.évben elért korlátlan számú kiállítási eredménnyel lehet, de a külföldi kiállításon elért pontok száma nem haladhatja meg a Magyarországon elért pontok számát, nem számít külföldi kiállításnak az Európa- és Világkiállítás. A kiállításon elért eredmények pontértékeit a 'Letöltések/Pályázatok' menüpont alatt található pontszámítási táblázatok tartalmazzák.

 5. A korosztályonként (fiatal és felnőtt) és nemenkénti első helyezettek serleg vagy egyéb értékes tárgy jutalomban, a 2., 3., és 4. helyezettek oklevéldíjazásban részesülnek.

 6. Pályázni a 'Letöltések/Pályázatok' menüpont alatt található pályázati lapon lehet.
  A pályázat benyújtási határideje: 2016. december 31.
  Benyújtandó az alábbi címre:
  Kaprancai Erzsébet, 2364 Ócsa, őrház u. 2/a.
  kaproncai67@gmail.com
  +36303057203

 7. 7.Az Évgyőztes 2016. címet elnyert komondorok fényképei és adatai megjelenek a 2016. évi Komondor Magazinban.

Monoki Szabolcs
Tenyésztési Tanács Elnöke
Udvardiné Lukács Ilona
Elnök